Survivor: Τρώνε ή δεν τρώνε οι παίκτες πίσω από τις κάμερες; Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς και δίνει την Απάντηση! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Survivor: Τρώνε ή δεν τρώνε οι παίκτες πίσω από τις κάμερες; Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς και δίνει την Απάντηση!

Η κυρία Μαραγκουδάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Τώρα» το πρωί της Παρασκευής και η δήλωσή της αναφορικά με το φαγητό που τρώνε οι παίκτες στο Survivor ανετρέψε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες του Survivor τρώνε κάτι άλλο εκτός από αυτά που βλέπουμε στην οθόνη μας, έκανε μια αποκάλυψη: «Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα».

Το μεγάλο Ερώτημα όμως παραμένει εένα και πλανάται συνεχώς δημιουργώντας σενάρια επι σεναρίων κι ένα ένοτνο παρασκήνιο.

Τρώνε οι παίκτες πίσω απο τις κάμερες;

Εμείς κρατήσαμε μια λεπτομέρεια του χτεσινού επεισοδίου που δείχνει την κατάσταση των παικτών και μας δίνει την απάντηση.

Δε μπορουύμε να πούμε με σιγουριά αν μας αρέσει ή όχι αλλά αυτή φαίνεται να είναι η απάντηση.
Στην εκπομπή Happy Day σχολίασαν τα όσα έγιναν στο χθεσινό survivor και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε ένα πλάνο που πρόσεξε!

«Είδατε το πλάνο του Κοκκινάκη, που είναι ξαπλωμένοι και μιλά η Παπαδοπούλου, κοιτάξτε παιδιά πόσο του έχουν πεταχτεί τα πλευρά του, τα στέρνα του, επειδή έχει μπει μέσα η κοιλιά του…» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Τι άλλο ειπώθηκε από την ομάδα της Τσιμτσιλή για τους παίκτες του survivor;

Τι παρατήρησαν στην εμφάνισή τους;