Ο αφαλός μας μπορεί να μας πει πολλά για την υγεία και την προσωπικότητά μας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο αφαλός μας μπορεί να μας πει πολλά για την υγεία και την προσωπικότητά μας

O αφαλός είναι μια περιοχή του σώματος που δεν παίρνει πολλή προσοχή, εκτός κι αν είστε ο τύπος που κοιτάζει κάθε τρεις και λίγο τον αφαλό του για να δει αν είναι καθαρός. Μάλιστα, μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι ο αφαλός είναι αποκρουστικός. Ωστόσο, μια καινούργια έρευνα για τους αφαλούς και την υγεία, μπορεί να αλλάξει όλα όσα πιστεύατε μέχρι τώρα.

Παρόλο που όλοι οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί με αφαλό, ο κάθε αφαλός είναι μοναδικός. Όχι μόνο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την υγεία μας, αλλά δείχνει πολλά και για την προσωπικότητά μας και την ελκυστικότητά μας.

Δείτε παρακάτω τα διάφορα είδη αφαλών και σε ποιον τύπο ανήκετε.

Είδη αφαλών

Διογκωμένος αφαλός – όπως ένα κουμπί
Ο διογκωμένος αφαλός είναι αποδεκτός, αλλά αν δείτε ότι διογκώνεται περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως, σημαίνει ότι έχετε σηκώσει κάτι βαρύ. Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι κινδυνεύετε να πάθετε κήλη.

Ελαφρώς διογκωμένος αφαλός
Οι άνθρωπο που έχουν ελαφρώς πιο διογκωμένο αφαλό, λέγεται ότι είναι πιο επιρρεπείς στον ιό της γρίπης.

Κρυμμένος αφαλός
Λέγεται, ότι οι άνθρωποι που έχουν κρυμμένους αφαλούς έχουν προβλήματα με το βάρος τους. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα πέψης, όπως η δυσκοιλιότητα.

Αφαλός σε σχήμα αμυγδάλου
Λέγεται, ότι οι άνθρωποι που έχουν αφαλό σε σχήμα αμυγδάλου είναι πιο πιθανό να βιώσουν μυϊκούς πόνους και ημικρανίες. Επίσης, έχει παρατηρηθεί αδυναμία των οστών.

Διογκωμένος αφαλός σε σχήμα U
Είναι ένα από τα πιο ωραία σχήματα αφαλού, αλλά λέγεται ότι οι άνθρωποι που τον έχουν είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα με το δέρμα και τα νεφρά τους. Επίσης, τα παιδιά είναι λιγότερο πιθανό να γεννηθούν με γενετικές ανωμαλίες.

Τι αποκαλύπτει το σχήμα του αφαλού για την προσωπικότητά σας

Πηγή: tilestwra.com