Απίστευτη εντολή "Σφαιρό" στο τελευταίο τάιμ άουτ! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτη εντολή "Σφαιρό" στο τελευταίο τάιμ άουτ! (video)

Δε φαντάζεστε τι είπε στους παίκτες του ο προπονητής των Ερυθρολεύκων για τον αιώνιο αντίπαλο, παρόλο που το σκορ είχε πάρει τρελές διαστάσεις. Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έζησε πολύ έντονα το χθεσινό ντέρμπι. Ο τεχνικός τού Ολυμπιακού ήθελε να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα με τη Ρεάλ ήταν ατυχές και γι' αυτό παρουσιάστηκε τόσο παθιασμένος για νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Ωστόσο, ο Έλληνας κόουτς δεν ήθελε μόνο μια ...απλή επικράτηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμούσε οι παίκτες του να τα δώσουν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τού αγώνα για να πάρει το ματς διαστάσεις θριάμβου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως και στο τελευταίο τάιμ άουτ τού αγώνα ο κόουτς των πρωταθλητών έδωσε εντολή στους παίκτες να συνεχίσουν να κάνουν επίθεση και να σκοράρουν, καθώς ήθελε να γράψει το ταμπλό όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά απέναντι στο Τριφύλλι.

Αυτό, μάλιστα, αποδεικνύεται κι από το κοουτσάρισμα τού Γιάννη Σφαιρόπουλου κατά τη διάρκεια τού δευτέρου ημιχρόνου, όταν το σκορ ήταν σε σταθερά μεγάλα επίπεδα υπέρ των γηπεδούχων.

Η κάμερα τον έπιασε μετά από ένα καλάθι τής ομάδας του (60-38) να ζητάει με πολύ έντονο τρόπο και σηκώνοντας τα χέρια από τον κόσμο να ξεσηκωθεί για να βοηθήσει τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο 45.30'' τού παρακάτω βίντεο...
Πηγή: sportdog.gr