Εκκωφαντικός κρότος αναστατώνει Ρέθυμνο και Χανιά! Τι συνέβη; (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Εκκωφαντικός κρότος αναστατώνει Ρέθυμνο και Χανιά! Τι συνέβη; (video)

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε σήμερα τα Χανιά και χωριά του Ρεθύμνου.  Ήταν άραγε από το Πεδίο Βολής Κρήτης ή κάποιο αεροσκάφος της 115 ΠΜ έσπασε το φράγμα του ήχου;

Το θέμα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, ενώ υπάρχει και σχετικό Βίντεο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το rethemnosnews.gr ο θόρυβος που σημειώθηκε περίπου ένα τέταρτο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι οφείλεται σε πύραυλο, που εξερράγη στον αέρα μετά από ελεγχόμενη έκρηξη. Σύμφωνα με το ίδιο site την ώρα εκείνη γίνονταν βολές στο Πεδίο Βολής Κρήτης στα Χανιά.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές στα Χανιά, δεν υπήρχε κάποια σχετική δραστηριότητα στο πεδίο Βολής και πιθανολογούν ότι ο εκκωφαντικός ήχος ήταν από μαχητικός αεροσκάφοςτης 115 Πτέρυγας Μάχης που έσπασε το φράγμα του ήχου.

Ρεθυμνιώτες πιθανολογούν ότι κάτι πήγε στραβά, ο πύραυλος δεν κατευθύνθηκε στη θάλασσα αλλά προς το Ρέθυμνο και ενεργοποιήθηκε η έκρηξη στον αέρα πριν πέσει κάτι εκτός στόχου με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ευρύτερη περιοχή του χωριού Αστέρι Ρεθύμνου από τον πολίτη ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ και το βίντεο τράβηξε ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΤΖΗΣ.
Πηγή: onalert.gr