Κι άλλο 'εκρηκτικό' μοντέλο από τη Samsung - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Κι άλλο 'εκρηκτικό' μοντέλο από τη Samsung

Νέο χτύπημα για τη Samsung, ένα ακόμη μοντέλο της εταιρίας χαρακτηρίστηκε "εκρηκτικό και επικίνδυνο", μετά από μήνυση κατόχου της συγκεκριμένης συσκευής (Pics)
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Samsung μετά από τις καταγγελίες και τις εκρήξεις του Galaxy Note 7. O τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες που αφορούν ένα από τα διασημότερα και νεότερα μοντέλα που έχει λανσάρει το τελευταίο διάστημα η εταιρία, το Galaxy S6 Active.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian, ένας από τους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου smartphone υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος της Samsung, όταν η συσκευή του ανατινάχθηκε.
Στην μήνυση αναφέρεται πως, το Galaxy S6 Active είναι "εκρηκτικό και επικίνδυνο", με τη νέα βόμβα έσκασε μετά την ανάκληση των 1,9 εκατομμυρίων τεμαχίων του Galaxy Note 7 από την κορεατική τεχνολογική εταιρία.
 
H μήνυση κατατέθηκε χθες, Τετάρτη, στην εισαγγελία της Καλιφόρνια ων ΗΠΑ και ο κάτοχος του Galaxy S6 Active υποστηρίζει ότι το κινητό του εξερράγη.
Το περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι και η νεογέννητη κόρη τους από την Καλιφόρνια κοιμόντουσαν και ξύπνησαν από "μια δυνατή έκρηξη που έμοιαζε με πυροβολισμό".
Όπως περιέγραψε ο κάτοχός του, το κινητό έπιασε φωτιά και πολύ γρήγορα το δωμάτιο γέμισε καπνούς, ο ίδιος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με ένα πουκάμισο όταν το κινητό άρχισε να λιώνει και να βγάζει μια αφρώδη ουσία. Στη συνέχεια το άρπαξε και το πέταξε στο νεροχύτη όπου το έσβησε με νερό.
Οι ειδικοί εκτιμούν πως οι νέες καταγγελίες αποτελούν το τελειωτικό χτύπημα για τη Samsung, που βλέπει τις μετοχές της, όπως και τις πωλήσεις της να κατρακυλούν, κάνοντας τους ανταγωνιστές να τρίβουν τα χέρια τους.
(ΠΗΓΗ: Theguardian)