Κούγιας: «Έλεγαν ότι είμαι άνθρωπος του Ολυμπιακού» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κούγιας: «Έλεγαν ότι είμαι άνθρωπος του Ολυμπιακού»

Κούγιας: «Έλεγαν ότι είμαι άνθρωπος του Ολυμπιακού»Δικαιωμένος και για προσωπικούς λόγους εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Kick-off» του ΣΚΑΪ, μετά τη νίκη της Λάρισας επί του Ολυμπιακού.
Χαρούμενος για τη νίκη της Λάρισας επί του Ολυμπιακού ήταν ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» μιλώντας στην εκπομπή «Kick-off» του ΣΚΑΪ, τόνισε πως νιώθει δικαιωμένος για το αποτέλεσμα έπειτα από τα όσα ακούγονταν για το πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά για μένα και για την ομάδα. Μια βραδιά κατά την οποία αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί σε ένα ποδόσφαιρο που υπάρχουν δύο στρατόπεδα που η συκοφαντία πηγαίνει σύννεφο, η Λάρισα έδωσε απαντήσεις. Έλεγαν ότι ''ο Κούγιας είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού'', ''η ΑΕΛ θα χάσει εύκολα'' και σήμερα δώσαμε απάντηση σε ανθρώπους που δεν έχουν σύστημα αξιών. Είναι και μια μεγάλη ποδοσφαιρική ικανοποίηση, γιατί έχω ξοδέψει το σύνολο της περιουσίας μου για να αναστήσω ιστορικές ομάδες, όπως η ΑΕΛ, και την ίδια στιγμή έχουν πει ότι "ο Κουγίας είναι κακός παράγοντας", την στιγμή που είναι καλοί παράγοντες ο Μπέος και ο Τσακογιάννης. Η σημερινή νίκη ανήκει στον Αναστασιάδη, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο. Εδώ στη Λάρισα, την πόλη της αγροτιάς και της τιμιότητας οι άνθρωποι είναι μόνο ΑΕΛ και τίποτε άλλο». sport-fm.gr