Σοκ στο Facebook: «Θα δώσω τέλος στη ζωή μου και η αιτία είναι ο Τοροσίδης» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Σοκ στο Facebook: «Θα δώσω τέλος στη ζωή μου και η αιτία είναι ο Τοροσίδης»

post-feature-imageΔεν ξερω αν και πόσοιαστυνομικοί της Διωξης με διαβάζουν αλλά καλούνται και σήμερα να κάνουν το χρέος τους και σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες να σώσουν μια ανθρώπινή ζωή. Το μήνυμα είναι σαφές.

Η Ρένα Μανιού δημοσιογράφος και επι σειρά ετων συνεργάτιδα του τηλεοπτικού σταθμου Αντ γράφει στην σελίδα της στο Facebook: «Αυτη ειναι η τελευταια μου αναρτηση.. Ευχομαι να καταφερω να δωσω τελος στην φρικτη ζωη μου. Ομως πριν το κανω θα επισημανω ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι που με οδηγησαν σε αυτο το σημειο.. Κατ αρχην καθιστω υπευθυνους τα αδερφια μου και τα παιδια τους που με τις πραξεις τους μου εχουν αποδειξει οτι πραγματι δεν θελουν να ζω τωρα που ειμαι αδυναμη και δεν με εχουν πια αναγκη… Κυριως καθιστω υπευθυνο τον πρωην ανηψιο μου Βασιλη Τοροσιδη τον»μεγαλοποδοσφαιριστη» που ηταν η αιτια να χασω τη δουλεια μου απο την οποια και ανεδειξα το ταλεντο του.. Καθιστω υπευθυνη την αδελφη μου που για λογους συμφεροντος δεν εκανε τιποτε ωστε να σταματησει η βαρβαρη επιθεση των παιδιων της εναντιον μου.. Καθιστω υπευθυνους τους συγγενεις της μητερας μου και ειδικα τα αδερφια της που με εγκατελειψαν στο ελεος του Θεου καθως πεθανε η μανα μου .. Τελος καθιστω υπευθυνη την Κυβερνηση και ειδικα τον αλητη Τσιπρα και το σκυλολοι του επειδη θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο η λιστα των αυτοκτονιων απο μακροχρονια ανεργους και ανασφαλιστους οπως εγω,ενω εκεινοι θα συνεχιζουν να διοριζουν στην ΕΡΤ αλλα και σε αλλους τομεις τους «δικους» τους.. Εγω πια δεν την θελω αυτη τη ζωη οταν δεν εχω δουλεια,οταν δεν με στηριζουν αδερφια και συγγενεις,και οταν ξεπουλιεται η Πατριδα μου απο τους μεγαλυτερους απατεωνες που γνωρισε ποτε η χωρα… Υ.Γ. Θελω να εκφρασω και ενα μεγαλο παραπονο προς την Αστυνομια Ξανθης στην οποια απευθυνθηκα ζητωντας προστασια αλλα δυστυχως η προστασια τους περιοριστηκε μονο σε μια καταθεση που εδωσα ..Πιθανον αυτο τους αρκει για να νιωθουν οτι εκαναν το χρεος τους».
Πηγή: nassosblog