Ξύρισε τα Μούσια του κρυφά από την Γυναίκα του. Η αντίδρασή της μόλις τον είδε; Κάνει τον γύρο του Διαδικτύου! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ξύρισε τα Μούσια του κρυφά από την Γυναίκα του. Η αντίδρασή της μόλις τον είδε; Κάνει τον γύρο του Διαδικτύου!

beard-810x423Ο Travis Herman είναι ιδιοκτήτης ενός ζυθοποιείου στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι πρόσφατα, είχε μια μεγάλη γενειάδα και όλοι τον είχαν συνηθίσει έτσι, ωστόσο, στη σύζυγό του, Connie, δεν της άρεσε και τόσο πολύ.
Η Connie πίστευε πως τα γένια του ήταν απεριποίητα και είχαν μεγαλώσει αρκετά και άφηνε παντού τρίχες στο μπάνιο και σε όλο το σπίτι.

Για να δείξει την αγάπη του στη σύζυγό του, ο Travis συμφώνησε να αφήσει τον διάσημο στυλίστα Kyan Douglas να κάνει μία ολική αλλάγη στο στυλ του!

Στο παρακάτω βίντεο, η Connie δε γνωρίζει πως το συνεργείο από την εκπομπή Rachael Ray Show, έχει πάει στο σπίτι της για να μεταμορφώσει τον σύζυγό της, ενώ η ίδια και ο γιος τους κοιμούνται στον πάνω όροφο!

Ο Kyan και το συνεργείο κούρεψαν τον Travis, τον έντυσαν με καινούρια ρούχα και πάνω απ” όλα του ξύρισαν τα γένια εντελώς!