Άγριο κράξιμο Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Άγριο κράξιμο Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα!


Άγριο κράξιμο Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα!
Ο Σέρβος έκανε αναφορά -μεταξύ άλλων- σε ορισμένα πράγματα που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα.
Δεν "μάσησε" τα λόγια του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΛ τονίζοντας πως οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί και χρειάζονται να βρουν ρυθμό και ταχύτητα.
Ταυτόχρονα, ο Σέρβος μέσος πέταξε και μια... μπηχτή για τη διαιτησία και τους αντιπάλους του λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο όταν το παιχνίδι να διακόπτεται "πενήντα φορές", όπως τόνισε χαρακτηριστικά!
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς, η πρώτη μας ήττα, ένα διαφορετικό παιχνίδι, εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό, ταχύτητα και ένταση και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν ματς διακόπτεται πενήντα φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ρυθμό που θέλεις. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά προβλήματα. Κοιτάμε μπροστά, είναι αρχή ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε, είναι μόλις η τρίτη αγωνιστική και έχουμε χρόνο να διορθώσουμε την κατάσταση.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στη Βέροια έχουμε δείξει ότι βρήκαμε την ποιότητά μας και πως είμαστε δεμένοι και έτοιμοι. Όμως έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Το σημαντικό είναι πως έρχονται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά για να παίξουμε πολύ καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα.

Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε μεγάλη ομάδα, αυτά τα δύο ματς είναι πολύ σημαντικά και δεν χρειάζεται κίνητρο για να σταθούμε στο ύψος της περίστασης. Πιστεύω στην ομάδα μου, έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως θα τα πάμε πολύ καλά». 

Πηγή:sportdog.gr