Άστατος και σήμερα ο καιρός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Άστατος και σήμερα ο καιρός

Άστατος και σήμερα ο καιρόςΣυνεχίζεται και σήμερα ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες μέχρι και τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες μπόρες και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. newsbeast.gr