Βόμβα: Ποιος άρπαξε τα 200 χιλιάρικα του Παντελίδη μετά τον θάνατο του; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Βόμβα: Ποιος άρπαξε τα 200 χιλιάρικα του Παντελίδη μετά τον θάνατο του;

post-feature-imageΗ υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη δεν είναι απλά και μόνο ένα τροχαίο. Δεν είναι μόνο άλλος ένας νεκρός όπως και τότοι άλλοι που χάνονται καθημερινά στους δρόμους. Ένας επιδερμικόες ισχυρισμος που κάποιοι χρησιμοποιούν κατα κόρον στα σχόλια τους. Έξι μήνες μετά η υπόθεση δεν έχει ακόμη «καθαρίσει». Δεν εχουν ειπωθεί αλήθειες-σύμφωνα με την οικογένεια του θανόντος ενώ κάθε μέρα που περνάει φέρνει όλο και περισσοτερα ερωτηματικά στον κόσμο και σε εμάς τους δημοσιογράφους.

Κάνοντας μια αναδρομή στην υπόθεση και εντοπίζοντας της μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη λίγες μέρες μετά τον θάνατό του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έπεσε πάνω στην προτελευταία παράγραφο. Εκεί ο τότε δικηγόρος αναφέρει.

«Εκτύπωση των αναρτημένων στο κανάλι του you tube επίσημων video clips του Παντελή Παντελίδη, από την εμπορική εκμετάλλευση των οποίων δικαιούνταν και δικαιούμαστε, ως κληρονόμοι του, ποσοστά και από τις οποίες προκύπτει ο αριθμός των επισκέψεων, που κυμαίνονται από εκατοντάδες χιλιάδες έως μερικές εκατομμύρια ανά βίντεο, αποδεικνύοντας ότι το ποσό της παράνομης περιουσιακής ωφέλειας των δραστών, προφανώς υπερβαίνει τις εκατόν είκοσι (120.000) ευρώ και ειδικότερα τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000€).».

Αλήθεια τώρα. Έξι μήνες μετά η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τους δράστες; Δεν έχει βρεί το ίχνος εκείνων που το πρώτο διάστημα- όταν δηλαδή η οικογένεια προσπαθούσε να κατανοήσει τι είχε γίνει με την απώλεια του Παντελή- εκμεταλλεύτηκαν την καλλιτεχνική περιουσία του;

Ποιος πήρε τελικά αυτά τα 200 χιλιάρικα; Δεν θα πρέπει να τον μάθουμε;

Πηγή: nassosblog