Νέα Nexus συσκευή ετοιμάζει η Huawei - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Νέα Nexus συσκευή ετοιμάζει η Huawei

Nexus_6P_Fingerprint_Sensor_and_Camera_WideTo πείραμα της Huawei με το Nexus 6P φαίνεται πως στέφθηκε με επιτυχία και έτσι η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα μία Nexus συσκευή.

Η επικεφαλής του τμήματος Consumer Business της Huawei, Charlene Munilall,  αποκάλυψε ότι η Huawei ετοιμάζει ακόμα μια συσκευή της οικογένειας Nexus για τη φετινή χρονιά. Από την άλλη μεριά, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η HTC είναι εκείνη που θα κατασκευάσει δύο Nexus συσκευές φέτος, η μία με οθόνη 5 και η άλλη με οθόνη 5.5 ιντσών, επομένως δεν υπάρχει χώρος για το μοντέλο της Huawei, αλλά τίποτε δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Εάν βγει αληθινό το σενάριο που θέλει την HTC να αναλαμβάνει τα δύο Nexus smartphones, τότε δεν αποκλείεται η Huawei να είναι εκείνη που θα φέρει στο προσκήνιο ένα Nexus tablet, εκτός και εάν η Google αποφασίσει να δώσει σε δύο διαφορετικούς κατασκευαστές την ευθύνη της δημιουργίας των δύο διαφορετικών smartphones.

H Huawei δεν έχει δώσει κάποιες επίσημες πληροφορίες για όλα αυτά, εκτός από το ότι δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Nexus. Κάτι τέτοιο είναι λογικό, άλλωστε, αφού -κατά γενική ομολογία- το πρώτο της δείγμα γραφής με το Nexus 6P άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους και θεωρήθηκε μία αξιόλογη πρόταση. pestaola.gr