Άγριο έγκλημα στον Γέρακα: Ληστές βασάνισαν δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι και ύστερα τις... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Άγριο έγκλημα στον Γέρακα: Ληστές βασάνισαν δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι και ύστερα τις...

Αδίστακτοι εγκληματίες όχι μόνο λήστεψαν δύο γυναίκες
μέσα στο σπίτι τους αλλά και τις βασάνισαν δέρνοντάς της για να πουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν η 26χρονη κόρη άκουσε θορύβους στο υπόγειο του σπιτιού.

Αμέσως ξύπνησε τη 49χρονη μητέρα της η οποία κατέβηκε εκεί για να βρεθεί αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους. Ένας από αυτούς της πρότεινε ένα πιστόλι και τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Λίγα λεπτά αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika, κατέβηκε και η κόρη την οποία επίσης ακινητοποίησαν, τη χτύπησαν και την ανάγκασαν όπως και τη μητέρα της να ξαπλώσει στο πάτωμα.

Τότε άρχισε η άγρια «ανάκριση» αφού οι τρεις άνδρες χτυπούσαν και τις δύο γυναίκες και απαιτούσαν να τους πουν πού έχουν κρύψει λεφτά.

Έκαναν άνω – κάτω όλο στο σπίτι και η 26χρονη βλέποντας ότι η κατάσταση μπορούσε να ξεφύγει εκτός ελέγχου έδωσε στον ένα ληστή συνολικά 1900 ευρώ.

Μόλις πήραν τα χρήματα, οι εγκληματίες έφυγαν από τη σπίτι αφήνοντας τις δύο γυναίκες αιμόφυρτες οι οποίες και κατήγγειλαν το άγριο περιστατικό στην αστυνομία.