Καλαμπάκα: Επιχείρησαν να περάσουν με το τζιπ μέσα από ποτάμι! Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Καλαμπάκα: Επιχείρησαν να περάσουν με το τζιπ μέσα από ποτάμι! Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει...

Το ζευγάρι που διαμένει στην Αθήνα, ερχόμενο από Καλαμπάκα
επιχείρησε στις 6:30 μ.μ. να περάσει απέναντι από το ποτάμι ώστε να κατευθυνθεί προς τα ορεινά χωριά του Δήμου. 

Ο οδηγός αφ’ ενός θεώρησε ότι το μεγάλου κυβισμού τύπου τζιπ αυτοκίνητό του θα μπορούσε να διασχίσει το ποτάμι και αφ’ ετέρου βασιζόμενος στην εμπειρία του σε extreme sport σε νερό  πίστεψε ότι η στάθμη του νερού δεν είναι πολύ μεγάλη για να το τολμήσει.

Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διέψευσε... Μόλις προχώρησε λίγα μέτρα το ποτάμι έφτασε μέχρι το ύψος των τζαμιών του αυτοκινήτου, το οποίο άρχισε να βάζει νερά. Όπως μας μεταφέρει το ekalampaka.gr, τελευταία στιγμή το ζευγάρι κατάφερε να απεγκλωβιστεί ανοίγοντας τις πόρτες και κολυμπώντας να φτάσει στην άκρη του ποταμού.

Ο κίνδυνος να χάσουν οι δύο επιβάτες τη ζωή τους από πνιγμό ήταν μεγάλος, αφού, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο είχε "φρακάρει" και γέμιζε συνεχώς νερά. Επιστρατεύτηκε φορτωτής από γειτονική επιχείρηση για να τραβήξει έξω το αυτοκίνητο του -τυχερού μέσα στην ατυχία του- ζευγαριού.