Ψήνεται τρελή τράμπα! Δίνει Ρομπέρτο και παίρνει... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ψήνεται τρελή τράμπα! Δίνει Ρομπέρτο και παίρνει...

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο! Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει
επιθετικό μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας και αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας σαν αντάλλαγμα τον Ισπανό γκολκίπερ! 

Σε εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, καθώς όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, φουντώσουν τα σενάρια για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Ερυθρολεύκων.

Όπως προκύπτει, άλλωστε, από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, οι πρωταθλητές αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές προσθήκες το προσεχές καλοκαίρι, μιας και δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που θα παραχωρηθούν.

Μέσα σε αυτούς φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Ρομπέρτο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να κάνει αυτή τη φορά το νέο βήμα στην καριέρα του, μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στο Λιμάνι.

Μία από τις ομάδες που δεδομένα ενδιαφέρονται πολύ έντονα για τον Ισπανό πορτιέρο είναι και η Μονακό του Ζαρντίμ. Ο πρώην τεχνικός των Ερυθρολεύκων έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Ρομπέρτο και εκτιμάται ότι η πρόταση που θα γίνει το καλοκαίρι από τη γαλλική ομάδα για την απόκτησή του θα είναι άκρως δελεαστική.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Ολυμπιακός φέρεται, σύμφωνα με τους Γάλλους, να κινείται για τον Αργεντινό φορ της Μονακό, Γκουίντο Καρίγιο! Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε στη λίστα του από πέρυσι, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν ακόμα στην Εστουντιάντες.

Ωστόσο, ο 25χρονος επιθετικός κατέληξε το περασμένο καλοκαίρι στη Μονακό έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά παρά τις συνολικά 34 συμμετοχές του (5 γκολ) τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι είναι στον αέρα και πως η ομάδα του ψάχνεται για να τον δώσει.

Όπως λέγεται, λοιπόν, στο Πριγκιπάτο, είναι πολύ πιθανό, αν ο Ολυμπιακός εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Καρίγιο, να γίνει το deal με δύο τρόπους. Είτε με δανεισμό του Αργεντινού στους Ερυθρόλευκους και οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή και τράμπα με τον Ρομπέρτο! Ίδωμεν...

Πηγή: sportdog.gr