Έτσι τελείωσαν τον Μαζουακού από τον Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Έτσι τελείωσαν τον Μαζουακού από τον Ολυμπιακό!

Απίστευτο το "μήνυμα" των Ερυθρολεύκων προς τον Γάλλο, που θα πρέπει να αρχίζει να ...ετοιμάζει τις βαλίτσες του! Πώς του έδειξαν ότι δεν τον υπολογίζουν για τη νέα χρονιά;

Είναι γεγονός πως όταν ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μαζουάκου, κανένας δεν περίμενε ότι στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου θα κάνει πράγματα και θαύματα.
Επίσης κανένας δεν περίμενε ότι το περασμένο καλοκαίρι θα υπάρξει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την παραχώρησή του, αλλά και ότι από τη στιγμή που δεν πωλήθηκε, θα έδειχνε αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά.

Που, πολλές φορές, φτάνει στα όρια της αδιαφορίας μέσα στο γήπεδο...

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, όμως, ότι ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να κρατήσει στο ρόστερ του τον νεαρό Γάλλο και, ήδη, έχουν γίνει κινήσεις για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Με το όνομα του Μας να έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ του συλλόγου, αλλά να μην είναι μόνο αυτό.

Η εξέλιξη που αφορά τον Μαζουάκου, όμως και σηκώνει πολλή κουβέντα, είναι η πληροφορία που έχει διαρρεύσει για το σπίτι του!

Καθώς οι Πειριαώτες φαίνεται ότι το έχουν πληρώσει το νοίκι ακριβώς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ίσως σε μία προσπάθεια να δώσουν με κάθε τρόπο στον Μαζουάκου να καταλάβει ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα!

Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο τον αφήνουν στον δρόμο, αν και δεν αποκλείεται να αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του παίκτη αυτή η εξέλιξη, προκειμένου να φύγει μία ώρα αρχύτερα από την Ελλάδα, για να υπογράψει σε άλλη ομάδα!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το γεγονός ότι δεν θα μείνει ούτε τυπικά, για λίγες ημέρες μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού ο Μαζουάκου, αν μη τι άλλο αποδεικνύει το κακό κλίμα που υπάρχει για τον νεαρό άσο στο Λιμάνι.

Ήταν δεδομένο ότι το φετινό καλοκαίρι θα έφευγε, αλλά όπως και να το κάνουμε μία εξέλιξη όπως αυτή, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή...

Πηγή: sportdog.gr