Διαθέσιμη πλέον από σήμερα και στην Ελλάδα η υπηρεσία Street View της Google - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Διαθέσιμη πλέον από σήμερα και στην Ελλάδα η υπηρεσία Street View της Google


Ξεκίνησε σήμερα και στη χώρα μας η υπηρεσία Street View της Google. Αφού πέρασε από την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων το Νοέμβριο του 2013, η οποία είχε σταματήσει την καταγραφή φωτογραφιών το 2009, η Google προχώρησε στην ολοκλήρωση της υπηρεσίας.
Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να αναφέρει ηλεκτρονικά ότι δεν είναι επαρκής η θόλωση προσώπου, ή η πινακίδα οχήματος του ίδιου ή και τρίτου ατόμου, αφού όμως δημοσιευτούν οι φωτογραφίες τους -σημειώστε πως, οι φωτογραφίες προσώπων και πινακίδων είναι μόνιμα θολωμένες στο Street View οπουδήποτε.
Ακόμα, θα μπορεί κανείς να ζητήσει να γίνει θόλωση της φωτογραφίας του δικού του σπιτιού. Η Google θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα αυτά μέσα σε πέντε ημέρες. Συγκεκριμένα, ο χρήστης θα πρέπει να εντοπίσει την εικόνα στο Street View και να αναφέρει ότι το θόλωμα δεν είναι ικανοποιητικό επιλέγοντας «Αναφορά προβλήματος» κάτω δεξιά στο παράθυρο της εικόνας.